Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bina çıkışlarında kullanılan baplar medarımaişetlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride sarılmış kalabilir.

Yangın Bapsı hileırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim cenahımızdan üretilen baplar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bununla bile dundaki kriterlere iye olan yerlerde birlik yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size malumat verecektir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları sistemli olarak dokumalmalıdır. Kapının biçimli çdüzenışmasını sahip olmak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden üstelikşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet kuruluşlmalıdır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler Yangın Kapısı kabul edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

Bir numara Kanatlı Yangın Kapıları; Birlik kanatlı dizaynıyla, ancak mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın çabucak emin bir çıkış esenlar.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi gestalt anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya essah birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin esenlıklı çalışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya sevap ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

Bursa’nın Saika ilçesinde kağıt ve elyaf fabrikalarında yangın çıktı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sonrası yangınlar yoklama altına düzenındı.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında temelı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

üste geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım hizmetlemleri esnasında kullanıcılara gerçek kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kibar bir kriter olarak gösterilebilir.

Report this wiki page